BRANCHES

Zorg & Welzijn

 


 

De zorg is een specifieke branche waarin je specialistische kennis nodig hebt. Het doel van organisaties is het leveren van kwalitatief goede zorg. Het is dan ook een noodzaak om de bedrijfsvoering goed op orde te hebben. Elke euro die bespaard wordt met efficiency in de bedrijfsvoering kan gebruikt worden voor de patiënt.

BlueWay zorgt ervoor dat je HR-processen op orde zijn en externe inhuur zo simpel mogelijk wordt. Onnodige handelingen worden geminimaliseerd met gebruik van BlueConnect, waarmee ook dat laatste stukje van je proces naar wens wordt ingericht . Van inkoopaanvraag tot factuur. 

Integrale proceskennis

Door de verwevenheid van financieel, logistiek en HR in de software, is integrale proceskennis vereist. Door ervaring met ziekenhuizen, VVT-instellingen en welzijn kan BlueWay meedenken hoe de software succesvol ingezet kan worden. 

Daarbij is beheer van de applicatie en de processen die het ondersteund van groot belang. Met behulp van bekende ICT-methodes als BisL kunnen wij je helpen een beheerorganisatie op te zetten, die proactief meedenkt in het onderhoud en gebruik van AFAS Profit, InSite & OutSite.
 

  • HR Processen

  • Blue Connect

  • Financieel & Logistiek

  • Externe medewerkers

 

 

Overige diensten:       BOUW        DETACHERING        ONDERWIJS        ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

 Stel een vraag

 

Marc kan je alles vertellen over zorg en welzijn binnen en met AFAS-software. Stel hem gerust een vraag of neem contact met ons op.
 

 

Opdrachtgevers die we hebben ondersteund

 

 

 

 

Benieuwd hoe we voor uw organisatie
Het verschil kunnen maken?
 

 

085 0657475