BRANCHES

Bouw

 


 

De bouw is een dynamische bedrijfstak. De mogelijkheid om belangrijke administratieve processen zoals projectbewaking, orderverwerking en de financiële administratie te standaardiseren, digitaliseren en automatiseren zorgt voor grip op jouw bouwprojecten. Het geeft je op ieder moment van de dag inzicht in de stand van zaken. Faalkosten kunnen worden verlaagd door het vastleggen van processen in workflows. Zo kan jij weer ondernemen en jouw werknemers zich richten op werkzaamheden die inhoudelijk interessanter zijn.

AFAS Projecten

De software van AFAS bevat essentiële functionaliteiten voor de bouw in de Projecten-module. Denk hierbij aan het inlezen van calculatiegegevens in .cuf formaat, werkbegroting met MAMO regels (Materiaal, Arbeid, Materieel en Onderaanneming) en bewaking van de voortgang.  

BlueWay zorgt er verder voor dat bijvoorbeeld je HR-processen op orde zijn en externe inhuur zo simpel mogelijk wordt. Onnodige handelingen worden geminimaliseerd door gebruik te maken van BlueConnect, waarmee ook dat laatste stukje van je proces naar wens wordt ingericht. 

Vele losse softwarepakketten maken plaats voor de integrale oplossing van AFAS. Daar is bedrijfsbrede branchekennis voor nodig. BlueWay heeft die kennis. Daarom maken klanten als Volker Wessels, Dura Vermeer en Beelen gebruik van onze diensten.  Ook denken wij steeds vaker mee in het opzetten van een beheersorganisatie voor de complexe processen en taken. Zo blijft jouw AFAS-omgeving up-to-date en maximaal presteren.

  • Blue Connect

  • Koppelingen

  • Bouw 7

  • PieterBas

  • BouwPas

  • Uren registratie

 

Overige diensten:       DETACHERING        ONDERWIJS        ZORG & WELZIJN        ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

 Stel een vraag

 

Koen kan je alles vertellen over bouw binnen en met AFAS-software. Stel hem gerust een vraag of neem contact met ons op.
 

 

Opdrachtgevers die we hebben ondersteund

 

 

 

 

Benieuwd hoe we voor uw organisatie
Het verschil kunnen maken?
 

 

085 0657475