BRANCHES

Onderwijs

 


 

Onderwijs en AFAS is een gouden combinatie.  Meer dan de helft van de onderwijsinstellingen werkt inmiddels met de software van AFAS. Door de ervaringen met al deze organisaties is de software volledig afgestemd op hun wensen. Het biedt daarom een keur aan templates waarmee onderwijsinstellingen een snelle start kunnen maken.

Docenten, administratiemedewerkers en bestuurders werken iedere dag hard om leerlingen en studenten het beste onderwijs te geven. Je wilt ze minimaal belasten met administratie en bedrijfsvoering. Door de administratie te automatiseren bespaar je niet alleen tijd, maar ook kosten.

HRM en ERP

Een belangrijk onderdeel van de onderwijsadministratie heeft betrekking op de HR-processen, zoals het inzichtelijk hebben van verlof, verzuim, nevendienstverbanden en VOG of het onboarden van nieuwe medewerkers. De HRM-module van AFAS voorziet hierin.

Maar bestuurders staan ook steeds vaker voor de taak om kosten te besparen met behoud van de kwaliteit van het onderwijs. Het automatiseren van de complete bedrijfsvoering met behulp van de software van AFAS (ERP) biedt uitkomst. Het hele proces van CRM tot inkoop en van financieel tot projectadministratie wordt inzichtelijk in één systeem. Zo beschik je altijd over de juiste en actuele gegevens.

Blue Connect

Doordat BlueWay al vele jaren actief is in de onderwijsmarkt, hebben we relevante aanvullingen op de standaard templates ontwikkeld.  Contractbeheer, contractonderwijs, sturing op KPI's, koppelingen met systemen voor leerlingen met Blue Connect, er is steeds meer mogelijk.

  • Voorcalculatie

  • Nacalculatie

  • Volledigheid facturatie

  • Urenregistratie

  • Projectkaart

 

 

Overige diensten:       BOUW        DETACHERING        ZORG & WELZIJN        ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

 Stel een vraag

 

Marco kan je alles vertellen over onderwijs binnen en met AFAS-software. Stel hem gerust een vraag of neem contact met ons op.
 

 

Opdrachtgevers die we hebben ondersteund

 

 

 

 

Benieuwd hoe we voor uw organisatie
Het verschil kunnen maken?
 

 

085 0657475