BRANCHES

Detachering

 

 

 

Als detacherings- of uitzendbureau heb je te maken met twee primaire processen binnen je organisatie. Enerzijds het werven van nieuwe opdrachtgevers en het plaatsen van professionals of uitzendkrachten. Anderzijds het zelf werven en selecteren van professionals en uitzendkrachten voor plaatsing bij opdrachtgevers. Beide processen kunnen worden geïntegreerd met de software van AFAS. BlueWay is met name gespecialiseerd in de integratie van AFAS met jouw bedrijfswebsite (AFAS OutSite).

Standaardisatie van werkproces

Sollicitant Self Service maakt het sollicitatieproces van begin tot het eind digitaal. Zelfs het sollicitatiegesprek kan digitaal via een videosollicitatie. BlueWay richt voor jouw organisatie Sollicitant Self Service in. In de software zijn al processen beschikbaar voor traineeships, open sollicitaties en vaste sollicitatieprofielen voor verschillende typen sollicitaties. Daarnaast kun je de sollicitant zelf alle benodigde documenten laten insturen zoals identiteitsbewijzen, certificaten en diploma's. Eventueel maakt de sollicitant ook gelijk een keuze welke cursussen hij of zij wenst te volgen bijvoorbeeld voor een traineeship.

  • Sollicitant self service

  • Werving & Selectie tool

  • CV Generator

  • OutSite integratie (Portaal)

  • InSite integratie (W&S Tool)

  • Workflow visualisatie

  • Mobiel solliciteren

 

Overige diensten:       BOUW        ONDERWIJS        ZORG & WELZIJN        ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

 Stel een vraag

 

Jorn kan je alles vertellen over detachering binnen en met AFAS-software. Stel hem gerust een vraag of neem contact met ons op.
 

 

Opdrachtgevers die we hebben ondersteund

 

 

 

 

Benieuwd hoe we voor uw organisatie
Het verschil kunnen maken?
 

 

0850657475