OVER BLUEWAY

MVO & Sponsoring


 

 

Betrokken Ondernemers Samen voor Breda

BlueWay is sinds 2020 partner van de stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda. Deze stichting verbindt bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeente in concrete projecten met maatschappelijke betekenis.

Diep in het hart wil iedereen iets betekenen voor een ander. Goed doen, voelt goed. Dat geldt op persoonlijk vlak, maar zeker ook zakelijk. Maatschappelijk betrokken ondernemen heeft impact op meerdere fronten. Het brengt collega’s niet alleen dichter bij elkaar, maar ook bij het doel dat wordt gesteund. Uiteindelijk gaat het om de stralende lach van mensen die helpen en van de mensen die worden geholpen.

Betrokken Ondernemers Breda wil die lach op zoveel mogelijk gezichten zien, door zinvolle ontmoetingen te organiseren tussen bedrijven en maatschappelijke instellingen. Geen vage beloftes maar notarieel vastgelegde afspraken om concrete doelen te behalen. Dat doet goed voor ondernemers, voor medewerkers, vrijwilligers en uiteraard de Bredase maatschappij.

www.betrokkenondernemersbreda.nl

NAC Maatschappelijk - Teamplay@NAC

 

 

 

Wat is het?
Onder de vlag van NAC Maatschappelijk gebruikt de stichting Teamplay@NAC de verbindende kracht van voetbal om diverse maatschappelijke projecten en activiteiten te implementeren in de gemeente Breda.

Wat doen ze?
De mogelijkheid om aan sport deel te nemen is niet voor ieder individu vanzelfsprekend. Teamplay@NAC draagt bij aan een gezonder beweeg- en leefklimaat in wijken en buurten van de gemeente Breda. Teamplay@NAC gebruikt sport – en in het bijzonder voetbal – om verschillende doelgroepen bewust te maken van een gezonde leefstijl. Het beeldmerk van NAC Breda, spelers en/of leden van de technische staf en de omgeving van het stadion worden hierbij ingezet om doelgroepen te enthousiasmeren en activeren.

Het Rat Verlegh Stadion is naast een ontmoetingsplaats voor sponsors en supporters ook een enthousiasmerende omgeving waar verschillende doelgroepen hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Tijdens projecten die gericht zijn op educatie & participatie wordt de enthousiasmerende omgeving gebruikt doelgroepen te laten werken aan de ontwikkeling van verschillende competenties. De projecten zijn een podium voor studenten, vrijwilligers én mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Waarom wij dit sponsoren?
BlueWay is gehuisvest in het Rat Verlegh (NAC) stadion en ziet daadwerkelijk dagelijks de werking en bijdrage van Teamplay@NAC als de medewerkers van deze stichting met veel energie zich inzetten voor met name de jongeren die tijdelijk extra aandacht en begeleiding nodig. Iedereen verdient een kans, heeft soms steun nodig, om zichzelf te kunnen ontwikkelen.

www.nac.nl

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds

Yvonne van Gennip (olympisch schaatskampioene):
“Als jong schaatstalent was ik in de gelukkige omstandigheid dat ik me geen zorgen hoefde te maken over de financiering van mijn topsportcarrière. Daardoor kon ik me zorgeloos richten op mijn trainingen en steeds beter worden. Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mijn drive is om het voor ieder kind met talent mogelijk te maken om zich optimaal te ontwikkelen, ongeacht de financiële situatie.  Het Yvonne van Gennip Talent Fonds richt zich op een specifieke doelgroep: sporters met een gesignaleerd talent. Het doel is om deze sporttalenten met de nodige financiële ondersteuning te helpen om zich optimaal te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.  Naast een bijdrage uit het fonds bieden wij talenten de mogelijkheid om gebruik te maken van ons crowdfunding platform Talentboek. Een platform waar aanstormende talenten zelf inkomsten werven om hun sportieve ambities waar te maken”.

Waarom wij dit sponsoren?
BlueWay heeft veel met kansen en jongeren, talent en sport. Dit fonds steunt belangeloos die talenten die het zonder een geldelijke bijdrage niet zouden redden. Het is eigenlijk een vervolg op het jeugdsportfonds waar iedereen een kans krijgt om überhaupt te kunnen sporten. Blijk je dan talent te hebben, dan nemen vaak ook de kosten weer toe. In die fase willen wij graag een bijdrage leveren via het YVGTF.

www.yvgtf.nl

YETI'S Breda

BlueWay is trots om (mede) hoofdsponsor te mogen zijn van een club die inzet op jeugd, talentontwikkeling en plezier! Iets dat wij enorm omarmen. Yeti’s Breda past daarom goed bij ons. Wij zien bovendien ook een grote toekomst voor ijshockey en Yeti’s in het bijzonder. Wij hopen daarom ook lang van de Yeti’s-familie onderdeel te mogen zijn.

www.ijshockeyclub-yetis.nl

Over BlueWay:      HET BLUE TEAM        THE BLUE STORY        

Opdrachtgevers die we hebben ondersteund

 

 

 

 

Benieuwd hoe we voor uw organisatie
Het verschil kunnen maken?
 

 

085 0657475