OVER BLUEWAY

Blue Story

 

 

Als oprichters van BlueWay stonden we ooit in jouw schoenen: aan de klantzijde. Na livegang van nieuwe software, voelden we de behoefte aan specialistische ondersteuning. Omdat we niet konden vinden wat we nodig hadden, hebben we besloten om dat zelf te doen. Sinds 2008 zijn wij gecertificeerd AFAS-partner.

Wij voelen ons goed in een ondersteunende rol, want met de juiste mensen om je heen, haal je het beste uit jezelf. BlueWay werkt nu met een team van creatieve en daadkrachtige specialisten die de software van AFAS tot in de kleinste details kennen, net als de mogelijkheden eromheen. Wij leveren de kennis en kunde, zodat jij AFAS kunt laten excelleren binnen jouw organisatie.

#Hoedan

We hebben een klein en wendbaar team, dat meedenkt met jouw organisatie. Maar ook helpt met het bouwen van jouw AFAS-oplossing, je begeleidt in het proces en zorgt voor de juiste vormgeving van je systeem. Voldoet het standaardpakket net niet aan je wensen? Met Blue Connect wordt ook dat laatste stukje helemaal conform jouw wensen ingericht.

Heb je een vraag? Dan krijg je vrijwel dezelfde dag nog antwoord. Of besteed je het beheer liever uit? BlueWay houdt je applicaties up-to-date en zorgt ervoor dat jouw AFAS-omgeving optimaal presteert. Dat maakt jouw processen efficiënter, waardoor je kosten bespaart en meer tijd overhoudt voor jouw klanten.

Wat ons anders maakt:

  • Brede kennis

  • Hands on

  • Blijvend

  • Mix van jong & oud

  • Humor (en een tikkeltje eigenwijs...)

 

Over BlueWay:      HET BLUE TEAM        SPONSORING     

Opdrachtgevers die we hebben ondersteund

 

 

 

 

Benieuwd hoe we voor uw organisatie
Het verschil kunnen maken?
 

 

085 0657475