DIENSTEN

AFAS Consultancy

 


 

Wil je stappen zetten met het verder standaardiseren, digitaliseren en automatiseren van jouw bedrijfsprocessen? Als partner en optimalisatiespecialist van AFAS leveren wij je de kennis en kunde om met AFAS te excelleren.

Om het maximale uit de software van AFAS te halen - en deze optimaal aan te laten sluiten op jouw organisatie - is het van belang om deze vanaf het begin goed in te richten. Onze consultants helpen je bij het analyseren, evalueren en - indien nodig - verder aanscherpen van jouw bedrijfsprocessen. Vanwege hun kennis op het gebied van zowel bedrijfsprocessen als AFAS software kunnen zij snel de vinger op mogelijke verbeteringen leggen en helpen bij de implementatie hiervan.

Maatwerk

De consultants van BlueWay hebben ieder naast de brede kennis van AFAS software ook hun eigen specialiteiten. Waarbij de één uitmuntend is in het onderdeel ordermanagement is de ander zeer kundig op het gebied van HRM, CRM, Projecten of Financieel. Zo kunnen zij je gericht helpen, zodat jij sneller aan de slag kan.

Daarnaast leveren we maatwerk in de vorm van add-ons (Blue Connect) op AFAS. Daarmee haal je niet 100% maar wel 200% uit AFAS!

Onze werkwijze

Door middel van een 'Drivers Seat'-sessie nemen wij tijdelijk plaats op jouw stoel. We kijken eerst naar de processen binnen en rondom jouw organisatie, daarna naar jouw wensen en tot slot naar de mogelijkheden van de mensen en de software. Vervolgens denken we mee met het conversieproces, dat immers de basis vormt van het succesvol werken met AFAS.

 

Overige diensten:       PROJECTMANAGEMENT        INSITE & OUTSITE        SERVICEDESK        PROFIT BEHEER

 Stel een vraag

 

Marco kan je alles vertellen over AFAS Consultancy. Stel hem je vraag of neem contact met ons op.
 

 

Opdrachtgevers die we hebben ondersteund

 

 

 

 

Benieuwd hoe we voor uw organisatie
Het verschil kunnen maken?
 

 

085 0657475