InSite voorbeelden


Inspiratie op doen. Mogelijkheden verkennen.
Ontdekken wat InSite voor jouw organisatie kan betekenen.
     Royal HaskoningDHV
E-HRM, ESS, MSS, NEWS

Voor dit advies- en ingenieursbureau met ruim 7.000 medewerkers, 100 kantoren in 35 verschillende landen hebben wij een HR portaal gerealiseerd voor de ESS en MSS processen.Alres
HRM, ESS, CRM, WORKFLOWS

In samenwerking met onze partner Focus4U hebben wij de InSite gerealiseerd voor Alres waarin medewerkers kunnen gegevens kunnen bekijken, wijzigen en HRM workflows kunnen afhandelen.


Greenhouse Group
INTRANET, ESS, UREN BOEKEN, SMOELENBOEK

In samenwerking met een designer van Greenhouse Group zelf zijn we tot een uniek concept van InSite gekomen. Een echte eye-catcher voor deze marketingorganisatie!De Bibliotheek AanZet
WEBSHOP, LES AANBOD, AANKOOP WORKFLOWS

Voor Bibliotheek AanZet hebben wij een InSite gerealiseerd waarop artikelen besteld konden worden door diverse scholengemeenschappen. Het ging hierbij om speciale lespakketen voor basisscholen tot met het hoger beroepsonderwijs.

        Talents Group
HRM, CRM, DOCUMENT MANAGEMENT, VRIJE WORKFLOWS, COCKPITS, DASHBOARDS, EVENEMENTEN

Ook onze InSite laten we graag met trots aan u zien! Alle medewerkers van de drie organisaties binnen de Talents Group maken gezamenlijk gebruik van deze InSite. Het is de centrale plek waar vrijwel alle bedrijfsprocessen samen komen. Mede door standaard workflows van AFAS, maar ook overige processen middels vrije workflows.

 


Solvinity
HRM WORKFLOW OPTIMALISATIE, ESS, MSS SOLLICITANT SELF SERVICE

Solvinity besloot na jaren gebruik van AFAS alle HR processen te optimaliseren en waar mogelijk via InSite te automatiseren. Bij deze nieuwe processen hoort ook een nieuwe InSite. In deze nieuwe InSite komt de huisstijl van Solvinity volledig terug.