Waar en wanneer start uw project? Start uw project al bij de marketing en hoe ziet uw project er uit? Zomaar twee cruciale vragen als uw organisatie met projecten werkt. Projecten zijn heel divers door hun fasen, wijze van aansturing en de begrenzing. Wel hebben alle projecten de overeenkomst dat er een start en einde is aan de inzet van mensen, materiaal en middelen om een bepaald doel te bereiken. Op elk van deze genoemde punten kan voor uw organisatie het zwaartepunt liggen.


In de praktijk komen wij subsidieprojecten tegen die vaak op een andere manier gefactureerd (en aangestuurd) worden dan "uren"-projecten. Moet er wel of geen winst genomen worden, kortom de discussie over het onderhanden werk en de waardering daarvan. Ook de overgang van lead naar forecast en uiteindelijk een project heeft gevolgen voor de wijze van interne rapportages. En dan is er nog planning, kort-cyclus of meer een garageplanning.

Wat is mogelijk binnen Profit?


WIJ BEGRIJPEN DE PROCESSEN 

BINNEN PROJECTORGANISATIES !
PROJECTMATIG


WIJ WERKEN VOLGENS ONZE BLUE PRINTS

Wij hebben alle vormen inmiddels gezien en hebben daarin ook bedacht wat voor u in welke situatie het beste is qua inrichting, rapportage en eventuele specifieke zaken.


Specifiek gaan wij in op zaken als Scrum, Prince II en andere projectmanagement methodes.


We zien dat veel projectgestuurde bedrijven nog niet voor de helft gebruik maken van de mogelijkheden in de software! 

Uw organisatie krijgt ondersteuning van Blue Talents om meer gebruik te gaan maken van de software wat uit ervaring kan leiden tot ruim 20% kostenbesparing en een hogere productiviteit bij uw medewerkers!

  • Voorcalculatie - Nacalculatie
  • Volledigheid facturatie
  • Urenregistratie
  • Projectkaart
  • Onderhanden werk
  • Inrichting en facturatie
  • Lay-out facturen
  • Projecten versus financieel
  • Projectbegrotingen
  • PlanningINSITE & OUTSITE SHOWCASE

U wilt toch ook zo'n mooie InSite & OutSite ?
PRIJZEN &

TARIEVEN


Wij van Blue Talents blijven graag transparant over onze prijzen en tarieven. Neemt u een van onze modules af? Dan weet u niet alleen direct hoeveel het kost maar ook wat u voor die prijs krijgt. De prijzen die op deze pagina worden benoemd zijn op basis van een branche specifieke inrichting. Maar uiteraard stemmen wij graag met u de wensen af en nemen daarbij bedrijfsspecifieke oplossingen mee.
U KUNT OOK CONTACT OPNEMEN VIA 

085-0657475


1600,-

2 DAGEN


INRICHTING EN FACTURATIE

Blue Talents beschikt over een vaste inrichting voor de projecten module binnen Profit Windows en zorgen ervoor dat u na ons bezoek direct kunt factureren vanuit projecten. Wij stemmen deze inrichting graag verder af op uw processen en wensen.


1000,-

10 UUR


PROJECTBEGROTING

Binnen Profit kun je met diverse voorcalculaties als begroting werken. Wij richten deze basis voor u in zodat u kunt sturen op uw project


1000,-

10 UUR


VOORCALCULATIE VS. NACALCULATIE

Een vaste inrichting waarbij u inzicht krijgt in de geplande kosten en opbrengsten tegenover de werkelijkheid.BLUE TALENTS
Stadionstraat 11 C5
4815 NC BREDA

085-0657475

info@bluetalents.nl
© Alle rechten voorbehouden | Blue Talents IBAN: NL91RABO0136458696
KVK: 30255953
BTW: NL820518554B01