Als detacherings- of uitzendbureau heeft u te maken met twee primaire processen binnen uw organisatie. Enerzijds het werven van opdrachtgevers voor nieuwe projecten en het uitzenden van professionals of uitzendkrachten. Anderzijds het werven & selecteren van starters en professionals. Beide processen kunnen worden geïntegreerd met de software van AFAS. Blue Talents specialiseert zich met name in de integratie met uw website (OutSite).


Solliciteren via de website verreikt direct uw AFAS Profit database. Dat verkleint de kans op fouten!
WIJ BEGRIJPEN DE PROCESSEN 

BINNEN DE DETACHERING !


DETACHERING


STANDAARDISATIE VAN WERKPROCESSEN

Sollicitant Self Service maakt het mogelijk dat het sollicitatieproces van begin tot eind digitaal verloopt. Met uitzondering van het sollicitatiegesprek. Maar ook dit laatste kan plaatsvinden via videosollicitatie! Blue Talents richt voor uw organisatie Sollicitant Self Service in. Daarbij hebben wij al nagedacht over de inrichting voor traineeships, open sollicitaties en vaste sollicitatieprofielen voor verschillende typen sollicitaties. Tijdens of na de sollicitatie laat je vervolgens de sollicitant documenten insturen zoals identiteitsbewijzen, certificaten, diploma's, e.d. Eventueel maakt de sollicitant gelijk een keuze welke cursussen hij wenst te volgen ten behoeve van de traineeship.  • Sollicitant Self Service
  • Werving & Selectie tool
  • CV generator
  • OutSite integratie (Portaal)
  • InSite integratie (W&S tool)
  • Workflow visualisatie
  • Mobiel solliciteren


INSITE & OUTSITE SHOWCASE

U wilt toch ook zo'n mooie InSite & OutSite ?
PRIJZEN &

TARIEVEN


Wij van Blue Talents blijven graag transparant over onze prijzen en tarieven. Neemt u een van onze modules af? Dan weet u niet alleen direct hoeveel het kost maar ook wat u voor die prijs krijgt. De prijzen die op deze pagina worden benoemd zijn op basis van een branche specifieke inrichting. Maar uiteraard stemmen wij graag met u de wensen af en nemen daarbij bedrijfsspecifieke oplossingen mee.
U KUNT OOK CONTACT OPNEMEN VIA 

085-0657475


1200,-

12 UUR


SOLLICITANT SELF SERVICE

OutSite inrichting vanuit een vaste ontwerptemplate. Speciaal voor een 'Werken bij'-website. Inclusief pagina's speciaal voor de sollicitant zodra hij/zij is ingelogd en het sollicitatieproces kan volgen.


1200,-

12 UUR


WERVING & SELECTIE TOOL

InSite inrichting vanuit een vaste template speciaal ontwikkelt door Blue Talents. Vanuit InSite heeft de recruiter volledige grip op het proces. Vacatures, sollicitaties en sollicitanten beheren. Bij de inrichting wordt rekening gehouden met het specifieke processen in uw organisatie. De prijsstelling houdt rekening met 1 tot 4 workflows en 2 sollicitatieprofielen.


1200,-

12 UUR


CV GENERATOR

Met de CV generator wordt er automatisch een CV van uw medewerkers gegenereerd op basis van een vast profiel. Dit profiel is per medewerker te beheren in Profit Windows of InSite. De werkzaamheden betreffen een inrichting van vrije velden voor het profiel op basis van uw wensen en het ontwikkelen van een rapport wat dient als CV.BLUE TALENTS
Stadionstraat 11 C5
4815 NC BREDA

085 065 7475

info@bluetalents.nl
© Alle rechten voorbehouden | Blue Talents IBAN: NL91RABO0136458696
KVK: 30255953
BTW: NL820518554B01