26 september


Ontbijtsessie CRM Inspiratie

14 oktober


Ontbijtsessie InSite Inspiratie

28 oktober


Ontbijtsessie Order management

11 november


Ontbijtsessie OutSite Inspiratie


Tijden en tarieven:

Aan deze ontbijtsessies zijn géén kosten verbonden. U kunt u dus gratis inschrijven. 

De tijden zijn altijd identiek: 08:00 - 10:00 uur.Vestiging AmersfoortBlue Talents organiseert, zoals sommige al hebben ervaren, met regelmaat ontbijtsessies waarbij wij ook u graag verwelkomen.

Wij dekken voor u de ontbijttafel van 08.00 uur tot en met 10.00 uur.

Op ons menu staan inspirerende en interactieve sessies én een lekker ontbijt! Hierna staat de dag nog op u te wachten.  U kunt zich eenvoudig aanmelden door bij de desbetreffende sessie op de button ‘Hier Inschrijven’ te klikken. 

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten!Projecten & Planning: 

U krijgt grip op projecten en mensen

Op deze sessie wordt ingegaan op de mogelijkheden binnen Profit om zowel projecten als personeel te plannen. Ook kijken wij waar een externe oplossing zijn toegevoegde waarde krijgt. Waar houden de mogelijkheden van Profit op en waar gaat de software van externen verder?

InSite:

Maak de juiste stap

Als nieuwe klant maar ook als bestaande klant van AFAS werkt u straks of misschien nu al met InSite (voorheen ProfitWeb). AFAS is per 1 januari 2014 gestopt met de ondersteuning van ProfitWeb. Per 1 juli 2014 is AFAS volledig gestopt met ProfitWeb. De software is niet langer bruikbaar. Om die reden is het belangrijk dat u op tijd overstapt op AFAS InSite!


Is dit vervelend of geeft het mogelijkheden? Wij denken het laatste. InSite geeft de mogelijkheid een mooi intranet neer te zetten met vele faciliteiten. In de sessie geven wij u vele tips en trucs om dit binnen uw organisatie goed neer te zetten.

OutSite:


Maak de juiste stap

Met de OutSite portal van AFAS Profit software, heeft u de beschikking over een afgeschermd gedeelte op uw website dat toegankelijk is voor uw externe relaties. Hier stelt u informatie vanuit de backoffice beschikbaar en kunt u 1-op-1 gestructureerd communiceren met uw klanten, partners, leveranciers en sollicitanten, terwijl u grip op het proces houdt.


Wilt u meer te weten komen over deze module? En wilt u de externe communicatie optimaliseren? Tijdens deze sessie geven wij even u vele tips en trucs om dit binnen uw organisatie goed neer te zetten.CRM: Haal meer uit uw klant!

U heeft veel meer "goud" in handen dan u denkt. De vraag is of u genoeg van uw klanten weet. Wat is de term gamification? Klantbinding en klantkennis komen in deze sessie aan bod, bovendien leggen wij de link naar de software. Wat kunt u met Profit? Veel meer dan u denkt ... daar gaan wij u van overtuigen! 


Financieel

Werkt u al efficiënt met alle mogelijkheden van Financieel ? 
Budgetten, Activa, Rekening-courant, verbijzonderingsassen, bankkoppelingen. Tijdens deze ochtend laten wij alles passerenLogistiek

Logistiek is zo divers dat AFAS niet eens alle modules "aan" heeft gezet. Denk hierbij aan assemblage, serie-facturering, confrontatie, inkoop-facturering, integratie barcodescanner etc.
Wij nemen de mogelijkheden graag met u door