JORN VAN BEZOOIJEN

CONSULTANT

Jorn is een van de jonge honden die bij Blue Talents werkt. Met zijn enthousiaste en leergierige instelling pakt hij elk project goed op. 

Hij heeft een technische achtergrond waardoor hij makkelijk de software van AFAS kan vertalen naar de wensen van de klant.

Vooral web based applications is waar Jorn zijn interesses liggen. Daarnaast is hij sportief aangelegd en elke week op Olympos te vinden.

Hier speelt hij als diagonaal met veel plezier een potje volleybal !


SKILLS:

ERP, HRM & CRM

CONSULTANCY

INSITE & OUTSITE

WEBDESIGN

APPLICATION MANAGEMENTJorn van Bezooijen

jorn@bluetalents.nlWAT MAAKT ONS ANDERS?
Brede kennis 
Van CRM tot Projecten en Logistiek, van HRM/Payroll tot Finance; wij kennen de processen, inhoud en informatiebehoefte die komt kijken bij een gezonde en actuele bedrijfsvoering.Hands on 
Op basis van een hands-on-mentaliteit, gevraagd en ongevraagd adviseren, draagvlak creëren, sturen en indien nodig afremmen zetten wij onze expertise graag in voor u, uw medewerkers en ook uw klanten.Blijvend 
Ook na oplevering kunnen wij een blijvende rol vervullen; door het beheren van uw applicaties tegen zeer scherpe (abonnement)tarieven ontzorgen wij u, zodat u zich volledig kunt richten op uw organisatie. Daar heeft u uw handen waarschijnlijk al meer dan vol aan.
Mix van jong en oud
Een aantal van onze mensen laten zich het beste omschrijven als oudere jongeren. Gretig maar ervaren. Gedreven en resultaatgericht. Maar zij zijn ook in staat om u en uw organisatie bij de hand te nemen in het geval dat gewenst is. Daarin zit hun toegevoegde waarde; inhoudelijke kennis en ervaring combineren met de knowhow van applicaties van marktleiders. Verder heeft Resource Talents ook een aantal gretige youngsters in dienst die nieuwe technieken en theorieën goed spiegelen aan de kennis van de overige medewerkers. Een ideale mix zoals onze klanten en wij het ervaren.Humor
Humor en relativeringsvermogen mag u van onze mensen verwachten. Dat kan alleen als je goed en kundig met je werk bezig bent en het is een must in deze alsmaar snellere maatschappij.

THE BLUE (WO)MEN GROUP

MAAK KENNIS MET UW EXPERTS