CONSULTANCY en meer ..

ALS GOLD PARTNER

en optimalisatie specialist van AFAS Software levert Blue Talents u de kennis en kunde om AFAS Profit te laten excelleren. 


Bedrijfskundige- en softwarekennis, daar ligt onze meerwaarde!

De vaardigheden van onze consultants zijn zeer gevarieerd. Waarbij de één uitmuntend is in het onderdeel ordermanagement is de ander zeer kundig op het gebied van HRM, CRM, Projecten of Financieel. Stuk voor stuk experts die het volledige pakket van AFAS Profit afdekken.

En dan hebben we het nog niet gehad over InSite, OutSite en het klantportaal. Op dat gebied combineren wij kennis met expertise op het gebied van vormgeving.

Waar start een project, waar start een implementatie? Wij denken mee met het conversieproces, de basis van alles is en blijft los van processen natuurlijk uw data.


En .....meer ...... wij bouwen Add-ons (BLUE Connect) op AFAS waardoor wij kunnen zeggen dat wij 120% uit AFAS halen !ONZE VISIE

Wij nemen plaats op uw stoel en kijken eerst naar de processen binnen en rondom uw organisatie, vervolgens naar uw wensen en pas dan naar de mogelijkheden en onmogelijkheden van onder andere de software. AFAS ERP Software is de zogenaamde tool maar het echte gereedschap is natuurlijk uw en onze kennis! Als de software voor u werkt heeft u meer efficiency en minder zorgen.


CRM: HAAL MEER UIT UW KLANT

U heeft veel meer "goud" in handen dan u denkt. De vraag is of u genoeg van

uw klanten weet. Klantbinding & klantkennis komen in deze sessie aan bod.AFAS PROFITProjecten


CRM


Financieel


 HRM& Payroll


Logistiek


Abonnementen


Cockpits


Workflows

INSITEMedewerker Self-Service (HRM)


Manager Self-Service (HRM)


Document management


CRM


Projecten


Afstemming op uw huisstijl


Nieuws en berichtgeving
OUTSITEProfessionele website


Volledige integratie met Profit!


Klantportal


Cursusmanagement


Sollicitant Self-Service


Helpdesk


Projecten


BEHOORT DIT TOT UW SPECIFIEKE WENSEN?

BLUE TALENTS DENKT MET U MEE