OVER BLUE TALENTS

BLUE TALENTS...

is in 2008 opgericht om klanten die zorg te geven die ontbreekt voor live datum of juist net na live-gang.

Begeleiding en nazorg, optimalisatie en beheer. Al deze zaken zien wij helaas nog onderbelicht en onderschat. 

Uit de gedachte dit beter te doen is Blue Talents ontstaan, optimaliseer de klant in de breedste zin van het woord.
Meer over...


Marc NoordhofMarco de Jonge


Jorn van Bezooijen

WAT MAAKT ONS ANDERS?
Brede kennis 
Van CRM tot Projecten en Logistiek, van HRM/Payroll tot Finance; InSite, en OutSite, conversie ... wij kennen de processen, inhoud en informatiebehoefte die komt kijken bij een gezonde en actuele bedrijfsvoering.Hands on 
Op basis van een hands-on-mentaliteit, gevraagd en ongevraagd adviseren, draagvlak creëren, sturen en indien nodig afremmen zetten wij onze expertise graag in voor u, uw medewerkers en ook uw klanten.Blijvend 
Ook na oplevering kunnen wij een blijvende rol vervullen; door het beheren van uw applicaties tegen zeer scherpe (abonnements-) tarieven ontzorgen wij u, zodat u zich volledig kunt richten op uw organisatie. Daar heeft u uw handen waarschijnlijk al meer dan vol aan.
Mix van jong en oud
Een aantal van onze mensen laten zich het best omschrijven als oudere jongeren. Gretig maar ervaren. Gedreven en resultaatgericht. Maar zij zijn ook in staat om u en uw organisatie bij de hand te nemen in het geval dat gewenst is. Daarin zit hun toegevoegde waarde; inhoudelijke kennis en ervaring combineren met de knowhow van applicaties van marktleiders. Verder heeft Blue Talents ook een aantal gretige youngsters in dienst die nieuwe technieken (Insite en OutSite) en theorieën goed spiegelen aan de kennis van de overige medewerkers. Een ideale mix zoals onze klanten en wij het ervaren.Humor (en een tikkeltje eigenwijs....)
Humor en relativeringsvermogen mag u van onze mensen verwachten. Dat kan alleen als je goed en kundig met je werk bezig bent en het is een must in deze alsmaar snellere maatschappij. En ja, dan mag je best een beetje eigenwijs zijn toch?
THE BLUE MEN GROUP

MAAK KENNIS MET UW EXPERTS

CRM: HAAL MEER UIT UW KLANT

U heeft veel meer "goud" in handen dan u denkt. De vraag is of u genoeg van

uw klanten weet. Klantbinding & klantkennis komen in deze sessie aan bod.